Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Тракторист напідпитку вчинив ДТП у центрі Львова

  • 25.02.2021, 13:00
  • 826

Аварія трапилася на площі Петрушевича ввечері, 24 лютого

Фото патрульної поліції Львова
Фото патрульної поліції Львова

Як з’ясувалося, водій трактора сів за кермо у нетверезому стані. Він виявився працівником комунального підприємства. Чоловік прибирав сніг.

«36-річний львів'янин, керуючи трактором, не помітив та не почув сигнал попередження від водія автомобіля Hyundai, який був позаду. Чоловік поїхав заднім ходом і вдарив автомобіль. Потерпілий одразу викликав патрульних», — розповіли у пресслужбі патрульної поліції Львова.

Поліцейські помітили, що водій трактора нетверезий. Він пішки намагався втекти від патрульних. Перевірка на алкоголь показала 2,29 проміле.

На тракториста склали два протоколи: за керування транспортним засобом у стані сп'яніння (ч. 1 ст. 130 КУпАП) та порушення ПДР, що призвело до ДТП (ст. 124).

Читайте також: П’яний львівський оперуповноважений скоїв ДТП: його звільнять

У Львівській міськраді ZAXID.NET повідомили, що ДТП спричинив працівник міського комунального підприємства, який розчищав дорогу. Наразі у справі триває службове розслідування.

Загалом за минулу добу львівські патрульні зафіксували 22 випадки нетверезого кермування. Лише цієї ночі патрульні склали 17 протоколів на водіїв, які були напідпитку.

Схожі новини