Передплата 2024 «Добра кухня»

Гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку

  • 01.03.2021, 12:00
  • 573

Гороскоп з 1 по 7 березня

ОВЕН. Тиждень кар’єрних устремлінь, активної праці, націленої на поліпшен­ня матеріального забезпечення. Тим, хто не робить кар’єру, доведеться більше кон­тактувати не зі своїм керівництвом. Тиждень сприятливий для активного пошуку роботи, ор­ганізації своєї справи.

ТЕЛЕЦЬ. Тиждень постійного неспо­кою. У грошових і в будь-яких інших справах все в цей час залежатиме від випадку, який насправді не зовсім випадковий. Можуть бути перші успіхи в новій для вас діяль­ності, особливо організаційній. Друга половина тижня несе зниження комунікабельності, спри­яє роботі на самоті.

БЛИЗНЮКИ. Не дуже сприятливий для заробляння грошей тиждень, особливо перша половина. Важче буде виконува­ти фізичну роботу, складно буде і само­ствердитися в робочому колективі. У кращому становищі будуть ті, хто за специфікою роботи змушений не виділятися: обслуговуючий пер­сонал, працівники великих установ.

РАК. Енергійний тиждень, що дає роз­ширення можливостей, у тому числі і у фінансовій сфері. Ваші професійні та грошові успіхи залежать від вашої освіти. Хоро­ші матеріальні можливості відкриваються у тих, чия діяльність пов’язана з наукою, викладан­ням, юриспруденцією, релігією, політикою, да­лекими поїздками або організацією подорожей.

ЛЕВ. Тиждень сприятливий для вас, і здоров’ю вашому нічого не загрожує, якщо, звичайно, ви не схильні до над­мірностей і не зловживаєте шкідливими про­дуктами. Корисно зараз більше рухатися, осо­бливо благодатно на вас подіють танці і масаж — звичайний і точковий.

ДІВА. Особливих проблем зі здоров’ям не буде, але для вас важли­ва організованість, впорядкованість життя. Хаос і невизначеність, непе­редбачуваність можуть негативно від­битися на самопочутті. Як і перевантаження на роботі. У вас особливо вразлива кісткова сис­тема, зуби. Важливо правильно і вчасно харчу­ватися, катувати себе дієтами у перший тиж­день весни не можна.

ТЕРЕЗИ. Тим, у кого від природи міц­не здоров’я, на початку березня не варто хвилюватися. Для тих, хто не може похвалитися гарною формою, період уразливості триватиме. Тільки уповільнені хвороби можуть перейти в гостру форму. Не зловживайте смаколиками! Осо­бливо уразливий шлунок і серце, можуть бути проблеми з очима і травми.

СКОРПІОН. Цього тижня можете зі­ткнутися з клопотами на роботі. Нама­гайтеся не приймати радикальних рі­шень. Якщо вирішите звільнятися, то ретельно обміркуйте цей крок. Великий ризик руйнування романтичних стосунків. Щоб подо­лати труднощі, проявіть винахідливість і при­слухайтеся до інтуїції.

СТРІЛЕЦЬ. Цього тижня бажано про­водити більше часу на самоті. Займіть­ся творчістю або вирушайте в подо­рож. Також початок березня сприятливий для оздоровчих процедур. Стежте за своїм самопо­чуттям, щоб не захворіти у перший місяць вес­ни.

КОЗЕРІГ. Дуже енергійний, напру­жений тиждень. Витрачатимете ба­гато сил, але вони будуть легко і просто відновлюватися. Однак не варто зло­вживати своєю здатністю до самовідновлення. Шкідливі звички, наприклад, куріння, теж мо­жуть знизити вашу витривалість.

ВОДОЛІЙ. Сприятливий тиждень для подорожей і творчості. Це може бути і відпочинок, і відрядження. Такі поїздки будуть вдалими, тому їх не варто від­кладати. Адже ви так довго сиділи на каранти­ні. У цей період не впадайте в ілюзії і не нама­гайтеся осягнути неосяжне.

РИБИ. Перший тиждень нового мі­сяця стане сприятливим для ціле­спрямованих представників цьо­го знака. Не виключено, що в цей час отримаєте підвищення на роботі. Сміли­во реалізуйте свої цілі, але пам’ятайте про необхідність співпраці. Уникайте конфлік­тів з керівниками, партнерами і родичами. Проблеми у стосунках можуть затьмарити досягнення.

Схожі новини