Передплата 2024 «Добра кухня»

Через погрози проросійських сил, Стерненка переведуть в окрему камеру, – адвокат

  • 24.02.2021, 17:50
  • 665

Українського активіста Сергія Стерненка, засудженого до 7 років та 3 місяців ув’язнення, переведуть в окрему камеру Одеського СІЗО

Про це повідомляє пресслужба юридичної компанії Міллер у Facebook.

Зазначається, що Стерненко й надалі перебуватиме в Одеському СІЗО, але проти нього будуть застосовані заходи безпеки. Сьогодні з ним бачився адвокат Вадим Оксюта.

«Сьогодні було схвалено заяву наших адвокатів про забезпечення заходів безпеки до Сергія Стерненка: Сергій залишатиметься в Одеському СІЗО, і до нього будуть застосовані відповідні заходи безпеки у вигляді переведення в окрему камеру», — йдеться у повідомленні.

Адвокат Стерненка Масі Наєм у своєму Facebook додав, що переведення в окрему камеру було вимушеною мірою, оскільки «продовжуються погрози зі сторони проросійських сил.»

«У цих сил є конкретні прізвища — Анатолій Шарій та народний депутат України Ілля Кива», — заявив Наєм.

При цьому він нагадав, що Кива раніше заявляв: «Буде ще один вирок, і там він отримає вже зовсім інші терміни покарання. А наше завдання — зробити його перебування у в’язниці більш виховним.»

«В правовій державі таким словам народного депутата мали б дати оцінку і Національна поліція України, і Офіс Генерального прокурора», — додав адвокат.

Схожі новини