Передплата 2024 «Добрий господар»

Новорічний відпочинок Зеленського обійшовся у 400 тисяч державних гривень (документ)

  • 23.02.2021, 12:30
  • 758

Напередодні президентського візиту в резиденції «Синьогора» закупилися продуктами, освіжили ремонт та провели медобстеження персоналу

Президент Володимир Зеленський зустрів Новий рік у державній резиденції «Синьогора». Президентський візит на Івано-Франківщину у новорічні свята обійшовся платникам податків у мінімум 391 тисяч 600 гривень. Про це йдеться в сюжеті журналістів Bihus.Info про бюджетні витрати на президента.

Отже, 30 грудня президент прилетів до Івано-Франківська, де разом з заступником свого офісу Андрієм Єрмаком представив нового голову області. Переліт з Києва президентським бортом АН-148 — коштував бюджету 138 тисяч 600 гривень. Крім того, разом з президентом у відрядження поїхали 15 співробітників автобази Державного управління справами. Їхні добові та проживання коштували бюджету ще 153 тисячі гривень.

Що ж стосується самої резиденції «Синьогора», то там журналістам підтвердили, що приймали Зеленського на свята, назвавши новорічний візит президента «робочою поїздкою до Івано-Франківської області». Також там повідомили, що резиденція витратила не підготовку до цього візиту 100 тисяч гривень.

Схожі новини