Передплата 2024 «Добра кухня»

В ізраїльській пустелі знайшли таємничий храм

  • 22.02.2021, 20:35
  • 1 625

Група археологів вирушила в пустелю Ізраїля, щоб провести розкопки, але знайдене так спантеличило фахівців, що вони відразу ж поділилися інформацією із світом

Про це повідомляє Express.

Археологам вдалося відшукати один із стародавніх храмів.

Спочатку всі вважали, що існувало лише два храми, які були зруйновані ворожими військами у 587 році до нашої ери і в 72 році нашої ери відповідно. Третій храм виявили в пустелі Негев. Він став справжньою несподіванкою для експертів.

За словами археологів, сам храм розташовується усього в шести милях на захід від його сучасного аналога. Він побудований у вигляді мобільної шатрової споруди — скинії. У цьому храмі перебували артефакти і Ковчег Завіту.

Коли археологи вирішили зійти на верхівку споруди, вони виявили три сходинки і два вівтарі з вапняку. Також всередині будівлі знайшли камені з різними написами — «святе місце» і «свято священникам».

На думку одного з представників експедиції, в цьому храмі проводили священні ритуали, але їх мета все ще не зрозуміла. Можливо, тут відбувалися ритуали жертвоприношення, оскільки у ту епоху вони були звичною справою.

Схожі новини