Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Бар в Тель-Авіві пропонує безкоштовний напій за вакцинацію

  • 20.02.2021, 15:10
  • 605

Бар Jenia в Тель-Авіві пропонує безкоштовний коктейль в разі, якщо відвідувач отримає укол вакцини

Бар в Тель-Авіві став незвичайним місцем для вакцинації, пропонуючи ін’єкцію від COVID-19 в обмін на безкоштовний напій, про це пише cursorinfo.

У такий спосіб спонукають молодь вакцинуватися. Муніципалітет Тель-Авіва вирішив випробувати ініціативу, в рамках якої пункт вакцинації був відкритий біля бару Jenia на міській площі Дізенгоф.

Вакцини пропонуються всім безкоштовно і без попереднього запису. Ті, хто прийме пропозицію, отримують ваучер на безкоштовний безалкогольний напій у барі.

Пропозиція напоїв в обмін на дозу вакцини здається дивною, але реальною. Всі напої безалкогольні. Деякі вакциновані навіть сказали, що ця акція стала приємною можливістю повернутися в улюблений бар.

Ізраїль, який проводить найуспішнішу в світі програму вакцинації, тепер намагається знайти способи спонукати молодих людей робити щеплення.

«Рівень вакцинації значно сповільнився і виникає проблема: як переконати молодих, здорових людей зробити щеплення. Чим раніше, тим краще», — сказав доктор Даніель Шепшеловіч, координатор вакцинації в лікарні Іхілов в Тель-Авіві.

Схожі новини