Передплата 2024 «Добра кухня»

Із даху знову впала снігова брила – цього разу на хлопця-киянина

На щастя, він не постраждав

У Львові черговий інцидент із падінням намерзлого снігу з даху на людину. Цього разу снігова брила впала з будинку на вул. Театральній, 4, — на хлопця, який разом із дівчиною проходив вулицею. Про це повідомив сайт «Твоє місто» з посиланням на Галицьку районну адміністрацію.

За словами голови Галицької Р А Андрія Зозулі, у потерпілого значних травм чи відкритих ран не­має. Це констатували лікарі «швидкої», яка приїхала на виклик. «Об­ставини і причини події з’ясовують, — сказав Андрій Зозуля. — За попе­редньою інформацією, хлопець з ді­вчиною йшли по вулиці Театральній, і на хлопця обвалився сніг із даху. Будинок є на обслуговуванні нашо­го ЛКП. Приїхала „швидка“, хлопцю надали допомогу. Комунальники бу­динок оглянули, бурульок не було, на карнизах нависань також нема, тому, ймовірно, стався зсув снігу». За попередньою інформацією, по­терпілий зареєстрований у Києві.

Нагадаємо, 14 лютого, на День святого Валентина, величезна бу­рулька впала з даху на дівчину, коли та гуляла зі своїм хлопцем на про­спекті Шевченка. Крига розтрощи­ла дівчині стопу. У лікарні швидкої допомоги постраждалій зробили операцію на стопі, попереду ще де­кілька оперативних втручань.

Схожі новини