Передплата 2024 «Добра кухня»

Володимира Зеленського звільнили за пияцтво на роботі: казус дня

  • 18.02.2021, 19:55
  • 875

Протягом двадцяти років повний тезко президента працював на сучасних тракторах у ТОВ «Земля і воля»

Про це повідомляє інформпортал «Чернігівщина».

Останнім його завданням було розчищання бобровицьких вулиць від снігових заметів. З виробничої бази виїхав рано вранці, трудився старанно, а потім примудрився десь добряче хильнути. П’яну роботу під обід помітили фахівці господарства, факт управління трактором у стані алкогольного сп’яніння зафіксували співробітники національної поліції.

Відповідні матеріали подали до суду. Покарання не таке вже й суворе: 10 тисяч гривень штрафу і позбавлення на рік права управління транспортним засобом.

Але це не остаточний виховний урок для Володимира Зеленського: через п’янство в робочий час, ще й перебуваючи за кермом трактора, він звільнений з роботи і позбавлений річної винагороди в сумі 20 тисяч гривень. Для пом’якшення покарання п’яного за кермом у ТОВ «Земля і воля» не існує ніяких виправдань, ніяких минулих заслуг, ніяких «своїх» чи «родичів».

Читайте також: Чоловік збрехав про вбивство вітчима, аби перед його домом прибрали сніг

На жаль, пом’якшення (аж до виправдання), «помазане» великими грошима, присутнє у дорожньо-транспортних пригодах із людськими жертвами. А безкарність, безсумнівно, породжує нові й нові смерті на дорогах — статистика фронтова.

Байдужість до багатотисячних смертельних втрат у ДТП цинічна самозаспокоєнням: не я і не мої рідні загинули через п’янюгу. Але хто дасть гарантію, що то — остання жертва, що п’яний водій ніколи не зустрінеться на вашому шляху, не доведи Господи?

Схожі новини