Передплата 2024 ВЗ

«Заступник голови ЛОДА – більш політична посада, а моя стезя – державна служба»

 Ексзаступник «губернатора» Львівщини Тарас Грень очолив Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції у Львові

Новим начальником Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Львові став Тарас Грень, ексзаступник голови Львівської ОДА. Нагадаємо, заступником Максима Козицького Тарас Грень працював від 26 вересня 2019 року до 11 лютого 2021-го. Тоді написав заяву на звільнення за власним бажанням.

І от із вівторка, 16 лютого, Тарас Грень приступив до роботи на новій посаді. Зона його відповідальності — Львівська, Рівненська і Волинська об­ласті. «Заступник голови ЛОДА — це більш політична посада. А моя стезя — це все ж таки державна служба, — по­яснив Тарас Грень журналістці „ВЗ“. — Так, це було моє бажання — працюва­ти на цій посаді. З одного боку, дякую Максиму Козицькому й Маркіяну Маль­ському, що мав честь з ними працювати стільки часу, а з іншого — є ситуація, що треба робити роботу»…

45-річний Тарас Грень «увійшов дві­чі в одну річку». Він уже очолював Львів­ську обласну юстицію — від липня 2018-го до січня 2019 року. (Про це йдеться у його біографічній довідці на сайті Львівської ОДА). А попереднім очільником Західно­го міжрегіонального управління юстиції був 28-річний Юрій Добош, який працю­вав на цій посаді до серпня 2020 року.