Передплата 2024 «Добре здоров’я»

37 років разом: Порошенки розкрили секрет подружнього щастя

  • 14.02.2021, 19:40
  • 982

Як відомо, шлюбу п’ятого Президента вже 37 років. Але час – не завада романтиці та сильним почуттям, каже Порошенко

У День всіх закоханих Петро і Марина Порошенки поділились із журналістами програми «Підсумки тижня» на «5 каналі» рецептом сімейного щастя.

«Те, що Марина — це жінка, з якою я хочу прожити життя, я побачив з першого погляду. У мене не було жодного сумніву», — згадує Петро Порошенко.

Він також розповів про те, що в молодості навіть побився, захищаючи честь коханої.

«Є одна історія, коли я за Марину бився. Що мене вразило: я думав, що Марина буде переживати за мене, що вона злякається. Дивлюся на Марину — а вона така горда і щаслива», — згадує Петро Олексійович.

«Зазвичай, я приходжу досить пізно, затримуюсь інколи і до 2−2:30 ночі, але Марина все одно мене чекає. І так все життя, всі 37 років», — каже Порошенко.

«При цьому я — жайворонок», — посміхається Марина Анатоліївна.

«Зараз я приходжу до 12, і Марина цим користується. І в нас відбуваються дуже серйозні політичні обговорення», — розповідає Порошенко.

Після місцевих виборів 2020 року Марина Порошенко стала депутатом Київради і очолює Постійну комісію з питань охорони здоров’я та соціальної політики.

Крім кохання має бути ще й довіра, переконані в родині п’ятого Президента.

«У нас є величезна довіра. Не просто кохання, яке є базою, фундаментом кожної родини, а й довіра», — говорить Порошенко.

«Я не можу сказати, що я не ревнивий. Але я дуже вдячний, що за 37 років Марина не дала мені приводу», — зауважує Петро Порошенко.

«Ми дуже рідко сваримося, одразу за лічені години вибачаємося і знаходимо спільну мову», — пояснює глава родини.

«Щастя — це процес. Це не константа», — пояснює Марина Анатоліївна.

Порошенки кажуть, що на 100% є романтичною парою.

«Кажуть, що ідеальний чоловік — це той, хто твердо переконаний, що у нього ідеальна жінка. Це і є рецепт ідеального подружжя», — резюмує п’ятий Президент.

Схожі новини