Передплата 2024 «Добра кухня»

Завтра відновлюють роботу всі школи та садки Львова

  • 14.02.2021, 16:35
  • 505

З понеділка, 15 лютого, усі школи та дитячі садки Львова повертаються до роботи у звичному режимі. Очне навчання призупиняли у п'ятницю, 12 лютого, через погодні умови

«Завтра школи та садки міста працюватимуть у звичайному режимі з дотриманням усіх протиепідемічних правил та норм», — повідомила в неділю, 14 лютого, пресслужба мерії з посиланням на управління освіти.

У мерії також запевнили, що протягом вихідних до усіх шкіл та садочків будуть розчищати доїзди, також комунальні служби збиватимуть бурулі та навислий сніг з дахів навчальних закладів.

Освітянам та школярам радять розраховувати додатковий час на дорогу і добиратись до школи вчасно. Водночас просять із розумінням ставитись до можливих запізнень учнів та педагогів.

Читайте також: Опалювати будинки та школи допоможе… крематорій

Зважаючи на погодні умови, у п'ятницю, 12 лютого, львівські школи перевели на дистанційне навчання. У школах та дитсадках працювали лише чергові групи для тих дітей, яких батьки не могли залишити вдома. Аналогічно навчання онлайн запровадили в усіх школах Львівщини.

За прогнозом синоптиків, у понеділок, 15 лютого, у Львові та області прогнозують хмарну погоду з проясненнями. Вночі помірний, а вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7−12 м/с. Температура вночі 9−14° морозу, вдень 4−9° морозу.

Схожі новини