Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Твій особистий кошмар: астрологи дізналися, чого бояться різні знаки

  • 15.02.2021, 20:15
  • 19.1K

Бути хоробрим добре, але це зовсім нелегко. Та й у кожної людини є свої страхи

Але не варто забувати і про вплив зірок на людину, її характер та звички. Астрологи назвали найбільший страх кожного знака зодіаку, пише slovofraza.com.

Овен
Представники цього знака зодіаку побоюються скотитися з вершини соціальної драбини, на яку вони дерлися з великими труднощами. Овни докладатимуть усіх зусиль, аби не втратити свій статус, владу, гроші, славу, знання та інше.

Телець
Вони бояться покинути свою зону комфорту і зроблять усе, аби їхнє життя було стабільним і передбачуваним. Але це завдає їм одні лише прикрощі. Тельцям треба навчитися пристосовуватися до мінливого світу, інакше фортуна їм не посміхнеться.

Близнюки
Їхній таємний страх — залишитися в повній самотності, тому бажання побути наодинці у них з'являється ненадовго. Близнюки цінують компанію і дружбу з іншими людьми і зроблять все, аби втримати їх поруч.

Рак
Вони бояться втратити близьких людей. Смерть або віроломство рідних і друзів стає для Раків справжнім нервовим струсом, оскільки вони напрочуд чутливі люди.

Лев
Представники цього знака зодіаку бояться забуття. Леви хочуть насолоджуватися увагою і компліментами, а якщо їх немає, то вони відчувають себе покинутими і впадають у відчай.

Діва
Представники цього знака зодіаку хвилюються, якщо стають безпорадними. Діви хочуть займатися улюбленою справою і бути незамінними у своїй сфері.

Терези
Велелюбні і ніжні Терези остерігаються байдужості та ненависті. Вони дарують людям максимум турботи і бажають отримувати її у відповідь. Якщо цього не стається, Терези впадають у депресію.

Скорпіон
Вони дуже бояться зради, оскільки звикли довіряти людям. Якщо ви зрадили Скорпіона, то назад дороги немає — він вам не пробачить і більше не впустить у своє життя.

Стрілець
У них є великий страх загубитися. Він пов`язаний із їхньою пристрастю до подорожей і бажанням підкорити світ. Тому у Стрільців часто виникає страх заблукати і під час подорожі, і в житті.

Козеріг
Представники цього знака зодіаку сильно бояться приниження. Вони напрочуд чутливі, тому публічна образа може стати для них непоправним ударом.

Водолій
Їхній найбільший страх — втратити свободу і опинитися в клітці стосунків. Вони бояться загубити свою індивідуальність і волю.

Риби
Сентиментальні Риби бояться страждань, притому не тільки своїх, але і чужих. Але зі своїми їм впоратися складніше, тому вони намагаються максимально себе убезпечити.