Передплата 2024 ВЗ

"Все вийшло з-під контролю": гола дівчина зірвала конференцію футбольного клубу

  • 13.02.2021, 17:35
  • 1 731

Незвичайний конфуз трапився з англійським футбольним клубом "Честер", який збирався влаштувати відкриту онлайн-конференцію головного тренера Ентоні Джонсона з уболівальниками

Підключитися до бесіди міг кожен охочий. Під час зустрічі мали обговорювати зміни в керівництві клубу, становище команди в Північній Національної лізі та як справлятися з важкими погодними умовами, повідомляє ТСН.

До розмови підключилися понад 100 осіб, однак завершилася вона дуже швидко. В одному з вікон Zoom з’явилася оголена дівчина з ніком Лін Девіс та почала демонструвати свої груди перед камерою.

Поки більшість уболівальників ошелешені дивилися в екран, тренер Джонсон насилу стримував сміх.

Дівчину спробували забанити, але ці спроби виявилися безуспішними. Тому конференцію довелося скасувати.

Фото з Twitter
Фото з Twitter

Одразу після цього організація «Сіті Фанс Юнайтед», яка відповідала за проведення конференції, попросила вибачення у фанатів на офіційному сайті.

Читайте також: Прокурор з'явився на онлайн-суді у вигляді… кошенятка

«Через образливі матеріали, які з’явилися під час нашої зустрічі в Zoom, ми були змушені завершити її раніше, ніж очікувалося. Хочемо попросити вибачення у всіх, хто був ображений матеріалом, який раптово з’явився на зустрічі.

Ми видалили його, але, на жаль, повторні спроби входу користувача означали, що у нас не було іншого вибору, окрім як закрити зустріч. Події на пресконференції вийшли з-під нашого контролю".

Однак не всі в клубі поставилися до того, що трапилося так серйозно. Головний тренер «Честера» продовжив реготати у Twitter.

«Дозвольте сказати вам дещо: ні конференція гендфортського приходу, ні я абсолютно нічого не маємо проти того, що тільки-но сталося на фан-зустрічі „Честера“. Неймовірно!», — написав керманич клубу Ентоні Джонсон.

Очевидно, багато уболівальників також не засмутилися таким розвитком подій.

  • «З нетерпінням чекаємо запрошення Лін Девіс на наступну онлайн-зустріч. Сьогоднішня конференція, звичайно, не відповідала правилам».
  • «Все ще плачу від сміху. Не можу в це повірити. Я в усьому винен».
  • «Що ж, хоча б зустріч „Сіті Фанс Юнайтед“ відбулася без серйозних розмов».

Клуб навіть порівняли з відомим порносайтом.

  • «Честер Порнхаб».
  • «Те, що сталося повинно підвищити дохід від неігрових днів».

Схожі новини