Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Лікувала зуби, душила та щосили лупцювала: методи рівненської лікарки шокували мережу (відео)

  • 12.02.2021, 16:10
  • 1 535

У Рівному розгорівся скандал після публікації кількох відео за участю місцевої лікарки-стоматологині, яка лупцювала та погрожувала дітям, лікуючи їхні зуби

Відео з тортурами малих відвідувачів з’явилися у YouTube, пише Уніан.

Авторка, Вікторія Мамотюк повідомляє, що лікарка — Інна Кравчук. На відео видно, як дитину щосили б’ють об кушетку, в процесі лікування зубів. У насильстві жінку запідозрили ще раніше, проте самі лише чутки не дали справі зрушити з місця. Після наполягання з боку громадськості записи відеокамер зі стоматологічного кабінету поширили в інтернеті — вони підтвердили побоювання містян.

На кадрах іншого відео лікар погрожує маленькій пацієнтці стоматологічним приладдям, а потім пробує її душити. Мама постраждалої дитини написала заяву до поліції.

У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 140 ч.2 ККУ (Невиконання чи неналежне виконання медичним або фармацевтичним працівником своїх професійних обов’язків внаслідок недбалого чи несумлінного до них ставлення, якщо це спричинило тяжкі наслідки для неповнолітнього)", — розповіла ТСН.ua речниця Нацполіції Рівненської області Катерина Загорська.

Схожі новини