Передплата 2024 «Добрий господар»

Кільком знакам зодіаку неймовірно пощастить вихідними

  • 12.02.2021, 20:10
  • 17.4K

Прийдешні вихідні — 13 та 14 лютого — не найсвітліші і позитивні дня місяця. Негативу — до того ж, найрізноманітнішого — в цей час буде багато, але це не означає, що потрібно максимально зачаїтися і практично не рухатися, остерігаючись зла на всіх життєвих рівнях

У суботу, 13 лютого, сили темряви розгуляються не на жарт, а те, що день збігається з найбільш нещасливою цифрою, може тільки погіршити його негатив. Навіть найбільш спокійні та врівноважені люди в цей час можуть, як мінімум, відчути моральний дискомфорт і роздратування, а як максимум — агресію стосовно людей, які їх оточують. В цей день також рекомендується уникати фізичних навантажень — небажано займатися спортом, піднімати тяжкості, робити різкі рухи. У неділю, 14 лютого, напруженість почне поступово спадати. Негатив залишиться, але агресія зі взаємин піде — спілкуватися з оточення стане легшим і простішим. Проте, протистояння добра і зла нікуди не піде, і багатьом з нас доведеться вибрати між силами світла і темряви. Рішення може серйозно відбитися на всьому подальшому житті, тому підійти до нього необхідно з усією відповідальністю, пише ТСН.

Кому пощастить в такий непростий, але доленосний час?

Овен (21.03 — 20.04)

Овни — особливо ті з них, хто незадоволений своєю нинішньою роботою або тимчасово змушений обходитися без неї — попри вихідні саме в цей час можуть отримати вигідну і цікаву пропозицію обійняти нову посаду. Швидше за все, вона буде настільки привабливою, що представники не стануть довго роздумувати над тим, яку відповідь дати — зрозуміло, тільки згоду. До речі, ті, хто цілком задоволений своєю роботою і зарплатою, можуть спробувати переманити їх на нове місце роботи, але з великою часткою ймовірності можна сказати, що це нікому не вдасться.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Стрільців — а це один з найбільш честолюбних знаків зодіаку — потішать близькі люди — передусім, діти, які несподівано навіть для своїх батьків виявлять у себе якісь здібності і навіть таланти. Підтвердженням тому стане перемога на який-небудь олімпіаді, конкурсі мистецтв або талант-шоу із відповідними дипломами і навіть преміями. Представники знака, які ставляться до своїх чад з особливою любов'ю і турботою, можуть влаштувати з цього приводу справжнє свято, скликавши на нього друзів і знайомих. Зірки, загалом, не проти — головне, не зловживати спиртними напоями.

Водолій (21.01 — 18.02)

Водолії попри святковий день отримають шанс організувати власний бізнес і почати працювати в цьому напрямі. Ділові переговори, проведені в цей день, обов'язково виявляться вдалими — вдасться досягти домовленостей з усіх основних питань. Підготовка необхідних документів — насамперед, бізнес-плану — не займе багато часу і піде легко і без напруженості, як кажуть в таких випадках — як по маслу. Ставати до реалізації бізнес-проєкту цими вихідними не варто — необхідно почекати до початку наступного тижня, але планувати перші кроки в цьому напрямі можна і потрібно.

Схожі новини