Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Перший лютневий «бій» на «Арені Львів»

Якщо дозволить зимова погода...

У неділю, 14 лютого, львівський «Рух» проведе на «Арені Львів» свій перший офіційний матч 2021 року. У 14-му турі чемпіонату УПЛ «Рух» приймає «Ворсклу» (17.00, «Футбол 1»). У лютому цей стадіон футбольних матчів ще не приймав… А «Львів» у суботу, 13 лютого, протистояв в Ужгороді «Минаю» і виграв з рахунком 1:2.

Раніше шляхи полтавців і рухів­ців перетиналися лише раз. 23 серпня минулого року «Вор­скла» на своєму полі розгроми­ла дебютанта УПЛ з рахунком 5:2. У складі полтавців дубль оформив Кулач і по разу відзначилися Пуц­лін, Степанюк та Скляр, а за гостей забивали Федорчук і Бойчук.

На бій з рухівцями підопічні Юрія Максимова прибудуть, маючи без­гольову серію тривалістю 443 хви­лини. «Ворскла» на полях суперни­ків не перемагала в УПЛ вже п’ять матчів — дві нічиї, три поразки. А ко­манда Івана Федика на своєму полі не знає гіркоти поразок впродовж рекордних для «жовто-чорних» трьох поєдинків — перемога й дві нічиї.

«Львів» і «Минай» раніше зустрі­чалися лише раз. У жовтні 2019 року закарпатці на своєму полі в рамках 1/8 фіналу Кубка України здобули перемогу з рахунком 2:0. Суперники мали зустрітися у серп­ні минулого року в рамках першо­го туру УПЛ, проте той матч через спалах коронавірусу у львівській ко­манді був перенесений. Не судило­ся цій грі відбутися й 15 листопада, бо одразу шість гравців «містян» були викликані до різних національ­них збірних.

Черговим новачком «Миная» став 20-річний півзахисник Орест Панчишин із львівських «Карпат». А «родзинкою» «Миная» є титуло­ваний 36-річний форвард Артем Мілевський, за плечима якого 178 матчів і 57 го­лів в УПЛ.

Схожі новини