Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Для романтичної вечері «на Валентина» готуйте від 500 до 1000 гривень

14 лютого, День святого Валентина, як правило, плавно переростає у Вечір святого Валентина, який починається із романтичної вечері в ресторані

У середньому така вечеря у ресторанах Києва цього дня обійдеться від 500 до 1000 гривень. Про це повідомили «Українські національні новини» з посиланням на директора компанії «Ресторанний консалтинг» Ольгу Насонову.

«Прекрасну ро­мантичну ве­черю можна влаштувати у „виделці“ від 500 до 1000 гривень, — за­значила Насонова. — Осно­вна аудиторія цього свя­та — дівчата і хлопці, в яких більше грошей немає. Це фактично по одній гаря­чій страві й по якомусь ал­когольному напою — може бути якийсь коктейль або келих вина, або „Просек­ко“. Для більш вимогли­вої аудиторії це буде 1000 грн».

За словами експертки, крім замовлених страв, ба­гато закладів запропону­ють своїм гостям 14 лютого на подарунок ігристе вино, десерт або ж маленькі су­веніри, «валентинки» тощо. Розважальна програма та­кож буде пов’язана зі свя­том — наприклад, спеці­альний підбір романтичних пісень про кохання у ре­пертуарі музикантів.

Схожі новини