Для романтичної вечері «на Валентина» готуйте від 500 до 1000 гривень
14 лютого, День святого Валентина, як правило, плавно переростає у Вечір святого Валентина, який починається із романтичної вечері в ресторані
У середньому така вечеря у ресторанах Києва цього дня обійдеться від 500 до 1000 гривень. Про це повідомили «Українські національні новини» з посиланням на директора компанії «Ресторанний консалтинг» Ольгу Насонову.
«Прекрасну романтичну вечерю можна влаштувати у „виделці“ від 500 до 1000 гривень, — зазначила Насонова. — Основна аудиторія цього свята — дівчата і хлопці, в яких більше грошей немає. Це фактично по одній гарячій страві й по якомусь алкогольному напою — може бути якийсь коктейль або келих вина, або „Просекко“. Для більш вимогливої аудиторії це буде 1000 грн».
За словами експертки, крім замовлених страв, багато закладів запропонують своїм гостям 14 лютого на подарунок ігристе вино, десерт або ж маленькі сувеніри, «валентинки» тощо. Розважальна програма також буде пов’язана зі святом — наприклад, спеціальний підбір романтичних пісень про кохання у репертуарі музикантів.