Передплата 2024 ВЗ

В Україні знов сніжитиме, на заході – до -14

  • 11.02.2021, 20:50
  • 765

Погода в Україні у п'ятницю, 12 лютого, буде морозною та з великою кількістю опадів

Найхолодніше буде у західних областях. Там температура повітря опуститься до −10…−14 градусів. Про це інформує Укргідрометцентр.

На Західній Україні протягом усього дня очікується дрібний сніг, який ввечері піде сильніше. Синоптики попереджають про хуртовину при швидкості вітру 12 метрів на секунду і більше. Температура повітря становитиме −10…−12 градусів. На Сході України можливі сніг та дощ. Крім того, негода принесе із собою шквальні пориви вітру аж до 24 метрів на секунду. Стовпчики термометрів покажуть +5…+7 градусів.

На Півночі України небо буде вкрите хмарами. Удень піде дрібний сніг, який може посилитися ближче до вечора. Температура повітря становитиме −7…−9 градусів. На Півдні протягом усього дня погода буде похмурою. Нічний дрібний дощ вранці зміниться сильним снігом, який йтиме до середини дня. Стовпчики термометрів максимально покажуть +5…+7 градусів.

Завтра у Львові хмарна погода буде триматися до самого вечора. Увесь день йтиме дрібний сніг, який до вечора може посилитися. Температура −14…−10.

Схожі новини