Передплата 2024 ВЗ

Завтра у львівських школах і садках призупинять навчальний процес

  • 11.02.2021, 12:30
  • 641

В закладах освіти будуть працювати чергові вчителі та вихователі

У зв’язку із погіршенням погодних умов, міським штабом з боротьби із наслідками негоди рекомендовано зробити чергові групи та класи в садочках та школах міста, щоб батьки, які не мають з ким залишити дитину, могли привести її у навчальний заклад. Відтак чергові вчителі та вихователі зможуть організувати заняття з тими дітьми, які прийдуть у заклад освіти. Очного навчального процесу у звичній формі проводити не будуть, пише Львівська міська рада.

«Школи і садочки мають бути відкриті, щоб батьки, які не мають з ким залишити дітей, могли привести їх до навчального закладу. Однак навчальний процес потрібно рекомендувати максимально проводити дистанційно, щоб мінімізувати кількість людей на вулицях», — сказав під час засідання штабу мер Львова Андрій Садовий.

Як повідомила начальниця управління освіти Львова Зоряна Довганик, сьогодні, 11 лютого, 27 шкіл Львова проводять навчання дистанційно, у 32 — змішана форма навчання. 68 шкіл здійснюють очне навчання. Зараз у школах є приблизно 65% учнів. Переважно в навчальних закладах займаються діти початкової школи, яких нема з ким залишити вдома. Заклади дошкільної освіти працюють всі, однак кількість присутніх дітей в садочках не є більшою за 30%.

Схожі новини