Передплата 2024 «Добра кухня»

За мандат нардепа у Надвірній поборються Звіробій, Кошулинський, Шевченко

Вибори відбу­дуться 28 березня

Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатом у народні депутати на проміжних виборах у «вільному» Надвірнянському виборчому окрузі № 87 одного з власників відпочинкового комплексу «Буковель», соратника Коломойського Олександра Шевченка, який балотуватиметься від партії «За майбутнє». Це вже третій кандидат на майбутніх перегонах.

А першим право агітувати за себе на цих виборах, які відбу­дуться 28 березня, здобув го­лова Всеукраїнської профспілки вій­ськових, працівників правоохоронних органів та учасників бойових дій Ми­хайло Ноняк (самовисуванець). Очіку­ється, що у найближчі дні документи у ЦВК для балотування у цьому окрузі подасть представник партії «Свобода» Руслан Кошулинський, а також вису­ванка від «Європейської Солідарнос­ті» — фронтова волонтерка, громадська діячка Маруся Звіробій. Не виключено, свою кандидатуру представить і «Слуга народу».

Проміжні вибори на Прикарпатті було оголошено через те, що колишній пред­ставник цього регіону у парламенті Зіно­вій Андрійович («СН») став міським головою Надвірної, відтак склав депутатський ман­дат.

Політичні оглядачі не виключають, що, аби уникнути взаємопоборювання і не роз­порошувати сили, патріотичні сили домов­ляться про узгодженого кандидата. При­пускають, що такої домовленості досягнуть партії Петра Порошенка і Олега Тягнибока.

Схожі новини