Передплата 2024 ВЗ

Джерела УП повідомили, що Дубінський працював проти Порошенка-Байдена за підтримки Банкової

  • 10.02.2021, 12:45
  • 676

Близький до Коломойського Олександр Дубінський, якого виключили з фракції «Слуга народу», займався «плівками Деркача» з відома Офісу президента

Про це з посиланням на джерело в оточенні Коломойського пише «Українська правда».

Журналісти також пишуть про те, що у Коломойського називають виключення Дубінського «кидком».

«Дубінського кинули і дуже негарно. Він же працював не проти Байдена, а проти Порошенка. І Банкова йому мовчки підморгувала, заохочувала, коли вони з Деркачем робили те, що робили. А потім об нього просто витерли ноги. Тепер же у нього, як у 37-му році: люди переходять на інший бік вулиці, коли його бачать», — розповідає співрозмовник УП в близькому оточенні Коломойського.

Як відомо, Олександра Дубінського виключили з фракції «Слуга народу» 1 лютого. 11 січня 2021 року американський уряд запровадив санкції проти Дубінського та інших осіб, які на думку американців є частиною пов’язаної з Росією мережі закордонного впливу. Під санкції окрім Дубінського потрапили також колишній народний депутат Олександр Онищенко, колишній прокурор Костянтин Кулик, помічники народного депутата Андрія Деркача Антон Симоненко та Дмитро Ковальчук, колишній працівник посольства США в Україні Андрій Теліженко та політолог Петро Журавель.

Схожі новини