Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Транспортного колапсу не було – Маруняк

  • 08.02.2021, 13:30
  • 683

У Львівській міській раді заявили, що проблем із рухом громадського транспорту та автомобілів у Львові не було

Сьогодні зранку у місті для посипання вулиць використали 611 куб. м піскосуміші. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні зранку місто прибирали 93 одиниці снігоприбиральної техніки, а для посипання вулиць використали 611 куб. м піскосуміші та 175 тонн реагентів і солі.

«34 одиниці техніки ще працювало у житловиків. Загалом по житловому господарству працювало 1300 і працює двірників. Протягом дня буде працювати техніка, будуть працювати двірники. На тротуари ми випустили максимум техніки — 34 одиниці — це мотоблок та тракторці, щоб полегшити роботу двірників. Випало орієнтовно 30 см снігу. Сніг продовжує падати, тому комунальники продовжують прибирати» — наголосила заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

За її словами, проблем з виїздом транспорту в АТП-1 нема, як й з виїздом трамваїв та тролейбусів.

«Транспорт виїхав вчасно, затримок у нас не було. На лінії виїхало 100 одиниць трамваїв та тролейбусів і 375 одиниць автобусів. Єдина затримка була на вулиці Зеленій на підйомі. Цю проблему ми оперативно вирішили», — сказала Маруняк.

Схожі новини