Передплата 2024 «Добрий господар»

Генпродюсер каналу "112" йде у депутати від ОПЗЖ

  • 06.02.2021, 18:15
  • 646

Партія «Опозиційна платформа — За життя» висунула генерального продюсера телеканалу «112 Україна» Артема Марчевського кандидатом на проміжних виборах до Верховної Ради у виборчому окрузі №50, що на Донеччині

Про це повідомляє пресслужба політсили.

Там вказують, що таке рішення партійці ухвалили 4 лютого на XXIV з'їзді політсили. Зазначено, що делегати з'їзду підтримали кандидатуру Марчевського як «керівника молодіжного крила ОПЗЖ» одноголосно.

У коментарі «Новостям Донбасса» Марчевський підтвердив, що й досі працює генпродюсером «112 Україна». На питання, чи не бачить він конфлікту інтересів у поєднанні партійної діяльності та роботи медіаменеджером, Марчевський відповів, що, на його думку, конфлікту інтересів «тут бути не може».

Читайте також: Рух ЧЕСНО порахував депутатів-фігурантів корупційних скандалів: у ОПЗЖ таких 29

«Наші журналісти цілодобово беруть участь у житті населення, допомагають місцевим жителям висвітлювати проблеми на всю країну і контролюють діяльність місцевої влади. Якщо це можна назвати конфліктом інтересів — нехай буде так», — пояснив він.

Видання зазначає, що Марчевський часто виступає в ефірах телеканалів «112 Україна», NewsOne та ZIK, де, зазвичай, його представляють лише як партійного функціонера ОПЗЖ.

Чому відбуваються довибори?

Довибори до парламенту в окрузі № 50 відбудуться 28 березня 2021 року. Їх проводять через те, що Руслан Требушкін склав депутатський мандат після обрання його міським головою Покровська.

Раніше ЦВК призначила на цю ж дату проміжні вибори народного депутата у 87-му окрузі (Івано-Франківська область). Там міським головою Надвірної вже вчетверте обрали Зіновія Андрійовича, якого у 2019 році також обрали депутатом Верховної Ради від партії «Слуга Народу». Він так само подав заяву на складання депутатських повноважень.

Артем Марчевський уже балотувався від ОПЗЖ на парламентських виборах 2019 року в окрузі № 60 (центр у Волновасі) на Донеччині. Тоді перемогу здобув самовисуванець, народний депутат Дмитро Лубинець.

Схожі новини