Передплата 2024 «Добра кухня»

У Львові під час пожежі загинула людина

  • 06.02.2021, 14:55
  • 696

У ніч з п’ятниці на суботу, 6 лютого, у Львові в будинку на вул. Липова Алея, 5Б, сталася сильна пожежа. Загорілася квартира на першому поверсі. У вогні загинула 74-річна мешканка квартири

Пожежники врятували двох дорослих, які втратили свідомість, і винесли з будинку немовля, йдеться у повідомленні пресслужби ДСНС.

Пожежа сталася близько опівночі. Коли рятувальники приїхали на виклик, то вже вся квартира на першому поверсі була охоплена вогнем, починав горіти під'їзд.

Під час рятувальної операції пожежники знайшли у будинку двох людей, які були без свідомості, бо вже отруїлися димом. Їх на руках винесли з будинку та передали медикам. Окрім того, із задимленого будинку врятували немовля, яке також отруїлося димом і зараз перебуває у лікарні. Загалом рятувальники вивели з п'ятиповерхівки вісьмох людей.

Читайте також: На Миколаївщині на військовому полігоні сталася пожежа: є постраждалі

Гасили пожежу 24 рятувальники. Їм вдалося впоратися з вогнем за пів години. Але у квартирі, де виникла пожежа, рятувальники знайшли тіло літньої жінки. Нею виявилася мама власниці квартири, 74-річна львів'янка.

Причини пожежі з'ясовують правоохоронці.

Схожі новини