Передплата 2024 «Добре здоров’я»

РНБО анонсувала нові санкції проти нардепів

  • 06.02.2021, 10:15
  • 642

Найближчим часом Рада нацбезпеки і оборони може ввести нові санкції проти деяких народних депутатів

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі токшоу «Свобода слова Савіка Шустера».

Він підкреслив, що нові санкції будуть стосуватися як окремих фізичних, так і юридичних осіб, пов'язаних із певними людьми.

«Впевнений, що найближчим часом санкції запровадять проти певної категорії фізичних і юридичних осіб. Більше того, можу сказати, що там буде низка депутатів, які сьогодні засідають у Верховній Раді. У нас більш ніж достатньо аргументів для того, щоб їх ввести. І якщо хтось думає, що це була одноразова акція, то він глибоко помиляється», — сказав Данілов.

Читайте також: На літаки Медведчука і Козака Україна наклала санкції — ЗМІ

Зазначимо, Служба безпеки України надасть документи щодо заблокованих каналів, які належать нардепу Тарасу Козаку. Це може статися вже найближчим часом. Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що кримінальний процес у цій справі може бути тривалим, проте блокування каналів було необхідним ще до кінця розслідування.

Рішення Ради національної безпеки й оборони про запровадження санкцій проти «112 Україна», NewsOne і ZIK та їхнього власника Тараса Козака ґрунтується на доказах їхнього фінансування державою-агресором.

Схожі новини