Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Карантин не для всіх: як святкував своє день народження Зеленський

  • 05.02.2021, 10:35
  • 799

Попри карантинні обмеження, президент Володимир Зеленський 29 січня влаштував вечірку на честь свого дня народження

Святкування відбулося у квартирі співвласника студії «Квартал-95» та бізнес-партнера Ігоря Коломойського Тімура Міндіча у Києві, заявили у своєму розслідуванні журналісти програми «Схеми».

За підрахунками журналістів, на святкуванні перебувало близько 30 гостей, і ніхто з них не був у захисній масці. Відповідно до переліку карантинних обмежень Кабміну, які діють з 25 січня по 28 лютого, забороняється проведення масових заходів, «в яких бере участь більш як 20 осіб та недотримана дистанція у 1,5 метри».

Святкування дня народження Зеленського відбулось у будинку на Грушевського, 9а в Києві, де родина президента має апартаменти, оформлені на кіпрську фірму Олени Зеленської. Сам захід відбувся в іншій квартирі з терасою, яка, відповідно до реєстру речових прав на нерухоме майно, належить співвласнику студії «Квартал-95» Тімуру Міндічу.

Серед гостей свята журналісти зафіксували першого помічника президента Сергія Шефіра, керівника О П Андрія Єрмака, його заступника Кирила Тимошенка. Та, ймовірно, вони бачили міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова.

Читайте також: Зеленського «спіймали» на відпочинку у Буковелі: як розважається президент

Також були учасники «Кварталу-95»: Євген Кошовий, Олександр Пікалов, Олена Кравець, Міка Фаталов, Валерій Жидков, Степан Казанін, Артем Гагарін, режисер «Слуги народу» Олексій Кірющенко.

За підрахунками журналістів, святкування тривало близько 8 годин і на ньому перебували близько 30 осіб.

У коментарі «Схемам» один із гостей Пікалов підтвердив інформацію про святкування, але зазначив, що, коли він там був, «там не було одночасно стільки осіб».

Відповіді з ОПУ на момент публікації журналісти не отримали. Вони також звернулись за коментарями і до Міндіча, а також до всіх присутніх на святкуванні осіб. Станом на час публікації матеріалу ніхто з них, окрім Пікалова, не відповів.

Схожі новини