Передплата 2024 ВЗ

Через блокування каналів Медведчука, можливі силові провокації - МВС

  • 04.02.2021, 09:30
  • 687

Міністерству внутрішніх справ надходить оперативна інформація щодо здійснення силових провокацій, а також розпалювання ворожнечі та громадянського протистояння з боку зовнішніх та внутрішніх деструктивних сил

Про це розповів радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, якого цитує пресслужба МВС.

«Підрозділи МВС готові до виконання задач, поставлених міністром щодо захисту територіальної цілісності та збереженню внутрішньої стабільності в нашій державі!

Ми уважно стежимо за подіями останніх днів у зв’язку з рішенням РНБО щодо блокування телеканалів ворожої пропаганди та застосування санкцій проти інформаційних сателітів Кремля і введенням його в дію президентом України. Наразі, нам надходить оперативна інформація щодо можливих спроб дестабілізації ситуації, шляхом здійснення силових провокацій, а також розпалювання ворожнечі та громадянського протистояння з боку зовнішніх та внутрішніх деструктивних сил", — повідомив Зорян Шкіряк.

Читайте також: По «отруйних іклах «русського міра» вдарили санкціями

МВС застерігає ймовірних ініціаторів та організаторів подібних злочинних сценаріїв, наголошуючи на невідворотності покарання у разі здійснення злочинів проти держави Україна.

Шкіряк запевняє, що правоохоронці не дадуть жодних шансів проросійським ворожим силам розколоти українське суспільство і розірвати країну.

Схожі новини