Передплата 2024 «Добра кухня»

У кожному жарті – частка правди: Марцінків про ініціативу любощів на Ратуші

Хочеш любощів на Ратуші? Плати 100 тисяч гривень! Таким жартом мер Івано-Франківська відреагував на секс молодої пари «на оглядовому майданчику вежі Ратуші»

«Нову послугу введемо у Ратуші! 100 тисяч гривень за займання коханням на тлі панорами міста! Усі кошти підуть на реставрацію Ратуші!» — написав на своїй сторінці у Фейсбуці міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Журналістка «ВЗ» звер­нулася до Марцінківа по коментар, щоб дізнати­ся більше про «акцію». «Це жарт, — відповів Руслан Марцінків. — Хоча в кожному жарті — частка правди. Днями у нас трапився інцидент — молода пара зайня­лася коханням на оглядовому майданчику вежі нашої Ратуші. Подію обговорюють у місті… Як на це можна було відреагува­ти? Тому я просто пожартував: хочеш кохання на тлі панорами міста — плати у бюджет 100 ти­сяч. Кошти підуть на реставра­ційні роботи».

Нагадаємо, міський голо­ва Івано-Франківська не впер­ше оприлюднює оригінальні за­яви на пікантні теми. У 2018 році Марцінків залучив служби міс­та до боротьби з магазином жі­ночої спідньої білизни, бо на ві­трині, мовляв, надто відверті світлини…

Схожі новини