Передплата 2024 «Добрий господар»

Повний несмак: п'ять речей, які остаточно вийшли з моди

  • 01.02.2021, 18:10
  • 29.1K

Щорічно у світі моди з'являються не тільки трендові новинки, але формується певний список речей, які вже застаріли й можуть з легкістю зіпсувати навіть найбільш продуманий образ

Про це пише OBOZREVATEL.

Дизайнери все частіше віддають перевагу шубам, виготовленим зі штучних матеріалів, тому верхній одяг із натурального хутра перебуває в антитрендах вже не перший сезон.

Читайте також: Верхній одяг 2021: які пальто будуть в моді цієї весни

Хутряні жилетки, які називають «гусеницею» теж давно покинули модний Олімп, однак на вулицях досі можна помітити безліч жінок в такому вбранні. Якщо ви хочете, щоб ваш образ привертав увагу і був гармонійним, то хутчіше прощайтеся з таким виробом.

Пальто з хутряним коміром. Ця модель виглядає дуже застарілою і навіть додає віку. Як альтернативу, вибирайте пальто прямого крою довжини міді або максі.

Джерело: zhinochkaok.pp.ua
Джерело: zhinochkaok.pp.ua

Приталена тонка куртка. Подібні моделі абсолютно не практичні й виглядають немодно. Тому краще зверніть увагу на куртки оверсайз.

Джерело: modnica.info
Джерело: modnica.info

Також радимо позбутися дублянок немодних фасонів, наприклад, приталених і з довжиною до коліна. Замініть їх на коротку або довгу дублянку яскравих або нейтральних відтінків.

Джерело: 2018.pp.ua
Джерело: 2018.pp.ua

Схожі новини