Передплата 2024 «Добра кухня»

Настільному тенісу юних стросамбірян навчає майстер спорту України

В середині січня Міністерство молоді та спорту України присвоїло звання «Майстер спорту України» з настільного тенісу Максиму Шулепову - тренеру Старосамбірської ДЮСШ Львівської області

Директор Старосамбірської ДЮСШ Юрій Зачко розповів історію «переселенця», який народився у Красному Лучі на Луганщині. Його дідусь народився та все життя прожив у селі Верхній Лужок на Старосамбірщині. Потім дехто з сім’ї переселився на Луганщину.

В дитинстві Максим часто приїжджав на наші терени до родичів. Ще до початку війни на Сході він, уже маючи значні досягнення у спорті, виступаючи і за Україну, і за Європейські клуби, переселився на прабатьківські терени. Згодом одружився і почав працювати у Старосамбірській спортивній школі.

Максим Шулепов
Максим Шулепов

Навмисне для нього — спортовця з настільного тенісу, відкрили відділення, де, за словами пана Зачка, нині настільним тенісом займається до 40 юних горян.

Вихованці школи під орудою талановитого тренера уже здобувають спортивні висоти. До карантину їздили на змагання у Польщу, Словаччину, інші країни, були в тренувальних таборах на Півдні України. Сам тренер так само підтримує спортивну форму, їздить на змагання, у тому числі і міжнародного рівня, показуючи перспективні результати.

А закінчуючи свою розповідь про старосамбірського тренера, Юрій Зачко сказав: «Хоч він і зі Сходу, але це такий щирий український патріот, що будь-кому з наших може фори дати…»

Схожі новини