Передплата 2024 «Добра кухня»

Для львівської молоді влаштують незвичайний квест

  • 20.01.2021, 15:15
  • 486

22-24 січня 2021 року з нагоди відзначення Дня Соборності України та 102‑ї річниці проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки у Львові проведуть квест «Во Єдино!»

Про це повідомляють у пресслужбі ЛОДА.

«Квест — це гарна можливість не тільки показати свої вміння та навички, але й отримати класні емоції та враження від гри, а також перевірити свої знання з історії Українського державотворення, зокрема історію проголошення Соборної України», — зазначають у департаменті.

Долучитися можуть усі охочі. Для цього необхідно мати команду (2‑4 людини) та попередньо заповнити google-форму за посиланням. Всього буде 10 локацій квесту. Всі вони розташовані недалеко від центру Львова. На кожній з них будуть розміщені наліпки з QR-кодом, завдяки яким учасники отримуватимуть завдання квесту.

Читайте також: Львівські студенти вбрали статуї левів у мантії та захисні маски (фото)

Комунікація з учасниками квесту відбуватиметься за допомогою чат-бота у соціальній мережі Telegram. Саме туди команди надсилатимуть фото з місць розташування пунктів квесту, на яких були, та скріншоти трекера з маршрутом та часом проходження квесту.

Команда під час проходження квесту має увімкнути трекер або будь-який додаток для бігу, що фіксуватиме пересування. У чат-бот також надсилатимуть результати та іншу додаткову інформацію. Три команди з найкращим часом проходження і стануть переможцями.

Схожі новини