Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Аварія корабля Arvin: турецькі рятувальники знайшли тіла ще двох українців

  • 19.01.2021, 10:35
  • 554

Берегова охорона Туреччини ввечері 18 січня знайшла тіла ще двох українців, які загинули внаслідок аварії суховантажу Arvin

Про це повідомив керівник консульського відділу посольства України в Турецькій Республіці Андрій Білик, пише державне інформагентство «Укрінформ».

У турецькому Бартині дістали з води тіла двох загиблих українців, що були членами екіпажу Arvin.

«Через складні погодні умови […] довелося залучати додаткову рятувальну техніку. Близько 5-ї години тіла дістали з моря та згодом доправили до моргу місцевої лікарні. […] Їх упізнали. Підтверджено смерть двох громадян України», — зазначив Білик.

Пошукова операція триватиме і 19 січня.

«Пошуково-рятувальна операція не припинялася, вона триватиме і завтра. Безвісти зниклими є три особи, яких активно шукають», — зазначив Білик.

Також у вівторок мають вирушити додому моряки, яких було врятовано з судна. Їх вже виписали з лікарні та забезпечили всім необхідним.

Читайте також: Оприлюднили імена моряків із затонулого біля Туреччини судна

Нагадаємо, 17 січня в районі північної турецької провінції Бартин затонуло вантажне судно «Арвін», яке йшло під прапором Палау, а серед членів екіпажу є українці.

На борту перебували 10 громадян України і двоє іноземців. Увечері неділі стали відомі імена п`яти українців, яких врятували із затонулого судна.

Станом на ранок 18 січня тривали роботи з пошуку ще п’ятьох моряків затонулого судна Arvin.

Схожі новини