Передплата 2024 «Добра кухня»

Повернення Навального до Москви: біля аеропорту вже чекають автозаки

  • 17.01.2021, 14:55
  • 609

Біля аеропорту Внуково, куди 17 січня має прилетіти з Німеччини російський опозиціонер Олексій Навальний, помітили спецтехніку. Також відомо про затримання людей

Про це повідомляє Медуза, Фонтанка, Новая Газета.

У зв'язку з поверненням Навального до РФ силові структури у Москві, Петербурзі та інших великих російських містах приведені в стан підвищеної готовності.

За даними російських ЗМІ, на робочих місцях перебуває практично весь особовий склад Центрів «Е» МВС, відділів по боротьбі з тероризмом і екстремізмом регіональних управлінь ФСБ, а також підрозділи Росгвардії.

В аеропорту Внуково, куди прилітає Навальний, ще з суботи чергує поліцейські загони.

Читайте також: Навальний звинуватив Путіна у своєму отруєнні

За даними силовиків, такі заходи вжиті, оскільки близько шести тисяч прихильників Навального мають намір зустрічати його біля аеропорту.

Станом на ранок неділі відомо, що силовики в Петербурзі вже затримали принаймні 8 осіб, які планували зустрічати Навального у Внуково. Зокрема, вранці 17 січня в аеропорту «Пулково» перед посадкою на рейс до Москви затримали головного редактора телеграм-каналу «Агіт Росія» Павла Іванкіна і ще двох активістів — Олексія Барича й Олександра Края.

Схожі новини