Передплата 2024 «Добрий господар»

У Twitter з'явилась офіційна сторінка майбутнього президента США

  • 16.01.2021, 14:55
  • 545

Команда обраного президента США Джозефа Байдена створила його офіційний акаунт у Twitter - @PresElectBiden

Цей обліковий запис після інавгурації Байдена 20 січня перетвориться в офіційний акаунт президента США @POTUS.

Після інавгурації Байдена акаунт теперішнього президента США Дональда Трампа буде заморожений і зберігатиметься як @POTUS45.

Обліковий запис президента Байден отримав без підписників, хоча його попередник Дональд Трамп отримав цей акаунт від Барака Обами з 13 млн. підписників.

Барак Обама був першим американським лідером, у якого був офіційний обліковий запис у Twitter. Наприкінці другого президентського терміну твіттер Обами був перейменований на @POTUS44 і заморожений.

Читайте також: Хакер вгадав пароль Трампа у Twitter

Зазначимо, що Трампу також належить обліковий запис у Twitter @realDonaldTrump. Після штурму Капітолію радикальними прихильниками Трампа 6 січня адміністрація Twitter заблокувала акаунт президента. У корпорації вважають, що записи могли cпровокувати конфлікт.

Крім того, напередодні Facebook та Instagram зняли блокування сторінок Трампа. Сторінки знову активні для відвідування, однак наразі невідомо, чи є у Трампа доступ до них.

Додамо, що до дня інавгурації Байдена у Вашингтоні запровадили підвищені заходи безпеки. Центр перекритий, громадський транспорт зупинений, в місті багато правоохоронців і військових.

Схожі новини