Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Канатна дорога у Львівські області знову перетворилася на пастку

  • 12.01.2021, 13:30
  • 868

На Львівщині у селі Волосянка 12 січня зупинилась канатна дорога на горі Високий Верх. 14 працівників гірськолижного курорту "Захар Беркут" застрягли на підйомнику – їх рятували надзвичайники

Інцидент трапився о 9:51. Щоб врятувати людей залучили пошуково-рятувальну групу. Про це у фейсбуці повідомила пресслужба ДСНС Львівщини.

Близько 9:51 надзвичайникам надійшло повідомлення про те, що в селі Волосянка на горі Високий Верх зупинилась крісельна дорога, на якій перебувало 14 людей.

Всі вони були працівниками бази «Захар Беркут». До місця події негайно виїхали рятувальники Славської пошуково-рятувальної групи. О 10:36 надзвичайники зняли людей за допомогою альпіністського спорядження.

На щастя, медичної допомоги ніхто не потребував. До проведення рятувальних робіт залучили 5 надзвичайників та 1 одиницю спецтехніки.

Читайте також: На канатній дорозі у Карпатах застрягли 70 туристів

Причини зупинки підйомника поки не встановлені. На базі «Захар Беркут» розповіли, що застрягли виключно працівники комплексу, які вранці їхали на роботу в ресторан, що розташований на горі Високий Верх.

«З 8:00 до 8:30 в ресторан на Високий Верх ми відправляємо персонал. Якраз під час цього руху відбулася зупинка. Ми встановлюємо причини», — повідомили в адміністрації курорту, передає Zaxid.net.

Наразі на базі «Захар Беркут» не працює жодний канатний витяг.

Схожі новини