Передплата 2024 ВЗ

Принц Вільям та Кейт Міддлтон переїжджають з Лондона, – ЗМІ

  • 10.01.2021, 19:50
  • 3 258

За версією ЗМІ, Кейт Міддлтон та принц Вільям найближчим часом переїдуть з Кенсінгтонського палацу до свого заміського будинку. Це Анмер-Холл, розташований у Норфолку

Кейт Міддлтон і принц Вільям переїжджають з Лондона. Найближчим часом вони покинуть Кенсінгтонський палац і натомість заселяться в заміський будинок на постійне місце проживання. Про це пише The Daily Express, передає 24 канал.

Королева Єлизавета І І подарувала на весілля принцу Вільяму та Кейт Міддлтон заміський будинок — Анмер-Холл у Норфолку, що знаходиться за 170 км від Лондона. Видання повідомило, що там подружжя провело набагато більше часу в пандемію, ніж у Кенсінгтонському палаці.

Анмер-Холл є частиною королівського маєтку Сандрінгем. Там королева Єлизавета І І зазвичай святкувала Різдво з усією королівською родиною.

Сандрінгем був побудований у 18 столітті. Щоб підготувати Анмер-Холл для подружжя, його реконструювали за 1,5 мільйонів фунтів стерлінгів. Тепер там є зимова кухня, сад і новий дах. Також замок має кремові еркери і фіранки пісочного кольору з зубчастою обробкою по краях.

Схожі новини