Передплата 2024 «Добра кухня»

Вандали осквернили меморіал воїнам АТО в Умані (фото)

  • 10.01.2021, 15:04
  • 1 019

Роман Сущенко закликав правоохоронців притягнути до відповідальності вандалів, які спаплюжили меморіал героям АТО в Умані

В Умані вандали викрали вночі зі стели загиблим учасникам АТО три фотокартки героїв та зламали прожектор для підсвітки Обеліску Слави. Про це повідомив перший заступник голови Черкаської обласної ради, керівник ТОП «Європейська Солідарність» Роман Сущенко.

Роман Сущенко
Роман Сущенко

«Закликаю місцеві правоохоронні органи з’ясувати усі обставини цього жахливого акту вандалізму, розшуку та притягнення до відповідальності причетних до паплюження пам’яті захисників України, які ціною власного життя зупинили агресора», — пише Сущенко у Facebook.

«Разом з Іриною Геращенко та депутатами Уманської міської ради від „Європейської Солідарності“ звертаємося до Уманського відділу поліції ГУНП в Черкаській області щодо невідкладного початку досудового розслідування», — повідомив Роман Сущенко.

Він також закликав відповідальних уманчан бути пильними й робити усе можливе для упередження подібних проявів вандалізму та неповаги до пам’яті українських патріотів.

Схожі новини