Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Львівщині за перший день локдауну зафіксували 63 порушення

  • 09.01.2021, 17:35
  • 703

Від учора, 8 січня, на всій території України запроваджено «карантин зимових канікул». Правоохоронці закликають суб’єктів підприємницької діяльності та громадян суворо дотримуватися протиепідемічних вимог

Про це повідомляє поліція Львівської області.

«Протягом першої доби від запровадження карантину, поліцейські Львівщини виявили 63 порушення карантинних вимог та склали адміністративні матеріали стосовно порушників».

У поліції зазначили, що створили додаткові мобільні групи, які реагують на факти порушення карантинних обмежень суб’єктами підприємницької діяльності, перевізниками, а також громадянами.

«Ми проводимо профілактичну та роз’яснювальну роботу з керівниками та працівниками суб’єктів господарської діяльності, а також із громадянами. Проте якщо порушники відмовляються припинити правопорушення, притягуємо їх до передбаченої законодавством відповідальності», — зауважив начальник Г У Нацполіції у Львівській області Дмитро Міхалець.

Читайте також: Різдвяний ярмарок буде «на винос»

З 8 січня включно в Україні почали діяти посилені карантинні обмеження для протидії розповсюдженню коронавірусу. Вони діятимуть до 24 січня.

Схожі новини