Передплата 2024 «Добрий господар»

Стилісти назвали п'ять антитрендів 2021 року

  • 08.01.2021, 20:15
  • 6 558

Модні тенденції – явище досить нестійке. В один момент стильну річ хочуть буквально всі, а коли вже гардероби всіх модниць поповнюються актуальним елементом гардеробу, річ перестає бути модною

Harper's Bazaar зібрав тренди, яких варто уникати у 2021 році. Дивіться та запам’ятовуйте, який одяг в новому році нам вже більше не знадобиться.

На початку року нам хочеться поповнити свій гардероб новим вбранням, однак треба бути обережними на шопінгах, аби не купити зайвого.

Обруч

Масивний обруч був на піку популярності у 2019 році. Тоді його носили всі інфлюенсери, втім цей тренд вже всім набрид, тому варто свою увагу перемкнути на трендову косинку. Такий аксесуар для волосся лише набирає обертів.

Фото: Pinterest
Фото: Pinterest

Бермуди

Подовжені шорти в попередніх сезонах стрімко увірвалися в моду та завоювали всю увагу, однак в новому сезоні стилісти пророкують успіх легінсам зі штрипками, тож такий елемент гардеробу швидко затьмарить бермуди, які вже декілька сезонів були головним акцентом у fashion-cвітлинах в інстаграмі.

Фото: prom.ua
Фото: prom.ua

Футболка з лого

У 2021 році відмовляйтеся від футболок з логотипами. Масивний надпис лейблу на футболці знову виглядає безглуздо.

Фото: Pinterest
Фото: Pinterest

Аксесуари з мушлями

Аксесуари з мушлями були особливо популярні влітку, втім такий тренд затримався лише на короткий період. У новому сезоні варто знайти альтернативу та перемкнутися, до прикладу, на бісер.

Фото: IZI.ua
Фото: IZI.ua

Сумки з нейлону

Естетика 90-х років вже починає помалу виходити з моди, а разом із нею — маленькі сумочки з нейлону, які були у тренді минулого сезону. У 2021 році в моді будуть вінтажні сумки 50-х та 60-х років.

Фото: pilgrimstore
Фото: pilgrimstore

Схожі новини