Передплата 2024 «Добрий господар»

Загинув син українського бізнесмена та політика – ЗМІ (фото, відео)

  • 06.01.2021, 08:30
  • 1 171

В ДТП під Дніпром загинув син Геннадія Корбана з однокласницею

5 січня 2021 року в дорожньо-транспортній пригоді на території Дніпропетровської області загинув Лев Корбан — 16-річний син-школяр українського бізнесмена Геннадія Корбана, — разом зі своєю однокласницею Юлією Васик. Про це повідомляє видання Dетектив-Info з посиланням на джерела, які також надали фотографії наслідків аварії.

За інформацією Telegram-каналу «Карточный офис», син Корбана зник вдень 5 січня 2021 року після того, як поїхав кататися на багі зі своєю однокласницею. Повідомляється, що поліція начебто виявила багі на дні річки, в транспортному засобі виявили два трупи: Льва Геннадійовича Корбана і його однокласниці Васик Юлії Миколаївни.
За інформацією видання «Днепр оперативный», трагедія сталася біля села Новоолександрівка на річці Мокра Сура. Повідомляється, що 16-річний підліток приїхав до однокласниці з Дніпра, після чого вони вирушили кататися. Мати дівчинки, занепокоєна довгою відсутністю дівчини, повідомила в поліцію про зникнення дітей.

За попередньою інформацією, підлітки хотіли заїхати на місток, але не впоралися з керуванням і вилетіли в річку. Попри невелику глибину, вони не змогли вибратися з транспортного засобу, оскільки були пристебнуті.

Також видання оприлюднило відео з місця пригоди.

Схожі новини