Передплата 2024 ВЗ

Оприлюднили календар матчів збірної України на 2021 рік

  • 05.01.2021, 11:15
  • 886

Українська асоціація футболу опублікувала календар матчів національної команди на 2021 рік. Стартуватиме команда Андрія Шевченка 24 березня на виїзді проти чинних чемпіонів світу - команди Франції, а завершить рік 16 листопада також у гостях проти Боснії та Герцоговини

Розклад ігор оприлюднено на Facebook-сторінці організації.

Футбольний сезон команда Андрія Шевченка почне 24 березня гостьовим поєдинком проти чинного чемпіона світу збірної Франції. За чотири дні на «Арені Львів» українці зіграють із командою Фінляндії, а 31 березня на тому самому стадіоні прийматимуть Казахстан. Усі три матчі відбудуться в межах відбору до ЧС — 2022 року.

Перед іграми Євро-2020 на червень у «синьо-жовтих» заплановано товариський матч, суперник поки невідомий.

На чемпіонаті Європи у групі «С» Україна стартує 13 червня, суперник — Нідерланди. За чотири дні українці зіграють проти команди Північної Македонії, а завершать груповий етап Євро-2020 21 червня грою проти збірної Австрії.

Команди, що посіли перші два місця у групі, автоматично класифікуються до 1/8 фіналу турніру. У плей-офф також вийдуть чотири найкращі збірні (згідно із загальним рейтингом збірних під час жеребкування фінального раунду), які посядуть на груповому етапі Євро-2020 третє місце.

Читайте також: Найкращий футболіст збірної України за версією Шевченка

Два поєдинки національна збірна проведе у вересні: у гостях проти Казахстану (01.09) і вдома проти Франції (04.09).

9 жовтня Україна на виїзді зіграє проти Фінляндії, а за три дні прийматиме Боснію і Герцеговину. Із цією самою збірною «синьо-жовті» і завершать футбольний сезон гостьовим матчем, гра відбудеться 16 листопада.

Восени у збірної України заплановано ще дві товариські гри, але суперник і точна дата поєдинку поки невідомі.

Схожі новини