Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львові п'яний чоловік влаштував стрілянину посеред вулиці

  • 01.01.2021, 19:35
  • 897

У новорічну ніч у центрі Львова нетверезий турист стріляв з травматичного пістолета. Патрульні почули звуки пострілів на вулиці і затримали чоловіка

Про це повідомила пресслужба поліції Львова.

Звуки, подібні на постріли патрульні почули о 1:30, коли виходили з нічного магазину на проспекті Шевченка. Вони побачили чоловіка з предметом, схожим на пістолет Форт-17Р у руках, і затримали його. Чоловік поводився агресивно і перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Читайте також: 19-річний юнак погрожував пістолетом львівським поліцейським

Як виявилося, це 37-річний мешканець іншої області. У нього виявили пристрій для відстрілу гумових куль Форт 17Р, а також два магазини, в якому були 16 патронів, а також ще шість у стволі пістолета і патрон в патроннику.

На правопорушника склали протокол за ст. 174 (Стрільба з пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії в населених пунктах і в не відведених для цього місцях) КУпАП.

Нагадаємо, напередодні Нового року та у саму ніч проти 1 січня працівникам ДСНС довелося виїжджати на виклики 1044 рази — на пожежі, ДТП, інші надзвичайні ситуації. У вогні за добу загинули дев'ять українців, ще семеро отримали травми різних ступенів.

Схожі новини