Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Домашній Інтернет» від Київстар – лідер ринку фіксованого інтернету України за кількістю підключених абонентів

  • 30.12.2020, 21:43
  • 874

Відповідно до звітності телеком-провайдерів, опублікованій на сайті НКРЗІ*, «Домашній Інтернет» від Київстар обирає найбільша кількість українців. 1,094 млн - саме стільки складає абонентська база фіксованого інтернету від Київстар станом на кінець 3 кв. 2020 року, а це 16% всього В2С-ринку України.

Зараз послуга доступна в 124 містах України, а мережа охоплює 42,5 тис багатоповерхових будинків з більш ніж 4,3 млн квартир. «Домашній Інтернет» від Київстар найбільш популярний у Дніпропетровській, Запорізькій і Житомирській областях. Серед мегаполісів його найчастіше обирають у Дніпрі та Львові.

«Ми дуже раді, що наш продукт показує стабільне зростання і все більше українців обирають „Домашній Інтернет“ від Київстар. З початку 2020 року ми підключили послугу в 650 нових будинках, а сума інвестицій в розвиток і модернізацію мережі склала майже 100 млн грн», — прокоментував Сергій Сухорук, керівник департаменту фіксованого зв'язку Київстар.

«Домашній Інтернет» від Київстар був виведений на ринок у 2010 році. З 2016 були запущені тарифи «Все Разом», що стало вагомою перевагою «Домашнього Інтернету». Нагадаємо, що Київстар був першим, хто запустив на українському ринку таке конвергентне рішення, що включає в себе фіксований інтернет, мобільний зв'язок, телебачення і дозволяє економити на цих послугах до 50% їх вартості. Абонентська база клієнтів, які обрали цю послугу, становить 774 тис абонентів і щомісяця зростає.

Крім фіксованого зв'язку і тарифів «Все Разом», компанія також пропонує рішення для будинків і дач, де немає можливості провести дротовий інтернет — «Все Разом 4G"*, завдяки якому разом з пакетом мобільного зв'язку абонент отримує і домашній інтернет через технологію 4G без будь-яких обмежень за обсягом трафіку.

*згідно звітності телеком-провайдерів за 3 квартал 2020 року

**при наявності покриття 4G

Довідка про Київстар:

Київстар — найбільший український оператор телекомунікацій за кількістю абонентів, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій для 25,8 млн абонентів мобільного та 1,09 млн абонентів фіксованого зв’язку. Послуги 4G Компанії доступні на території, де проживає 85% населення України.

Акціонери Київстар — міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

Київстар понад 20 років працює в Україні і є найбільшим платником податків до державного бюджету на телеком ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.

Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua.

Схожі новини