Передплата 2024 ВЗ

10 новорічних фільмів, які Ви могли пропустити

  • 31.12.2020, 20:30
  • 1 517

Перегляд фільмів – ідеальний спосіб провести перше січня після гучної зустрічі Нового року

До Нового року залишилися лічені години: зовсім скоро прийде довгоочікуване свято, а слідом за ним і довгі ліниві вихідні за переглядом кіно та серіалів. І якщо ви шукаєте щось нове і не менш цікаве, то tochka.net зробила добірку новорічних кінострічок, які Ви, напевно, ще не дивилися.

«Забійне Різдво Гарольда і Кумара»

Новорічна комедія розповідає історію двох друзів, які роками раніше були справжніми шибайголовами. Тепер Гарольд створив сім'ю зі своєю коханою Марією, знайшов престижну роботу з хорошими перспективами і зав'язав зі старими звичками. А його товариш Кумар не прагне змін у житті і все ще проживає у старій квартирі, яку колись знімав разом із другом. Напередодні Різдва Кумар помилково отримує пакунок, адресований Гарольду, і вирішує доставити його за призначенням. Того вечора Кумар виявляється не єдиним гостем в будинку друга: родичі Марії приїхали погостювати на свята. Ніхто не міг припустити, що далі ситуація повернеться найнесподіванішим чином. Усе почалося з того, що хлопці випадково спалили різдвяну ялинку, яку дуже любив тесть Гарольда і вирощував її цілих вісім років. Потім вони потрапили у вир абсолютно непередбачуваних подій, що сталася в ніч Різдва.

«Зимова казка, або Королева, яка втратила ім'я»

Головна героїня на ім'я Регіна має досить похмурий готель, у якому вже давно не було жодного мешканця. Та й сама жінка проводить будні в товаристві єдиної тварини — білої курки. Здавалося б, Регіну цілком влаштовує такий розклад, адже вона весь час відмовляється підпускати когось до себе. Та все змінюється з настанням сонячної бурі, що якраз збіглася з приїздом таємничого незнайомця. Загадковий турист вирішує врятувати героїню від чар самотності, і те, що могло стати лише скороминущою зустріччю, стає для обох початком зимової казки.

«Довге падіння»

У ніч на Новий рік на вершині лондонського хмарочоса зустрічаються четверо незнайомців: колишній телеведучий Мартін, мати-одиначка Морін, дочка політика Джесс і кур’єр Джей-Джей. Вони зібралися на даху зовсім не для того, щоб святкувати, а накласти на себе руки… Однак раптове знайомство порушує їхні плани, і вони укладають пакт: дожити до Дня святого Валентина. Незабаром після цього незнайомці стають кращими друзями і, на щастя, їх життя повністю змінюються.

Глядачі стануть безпосередніми учасниками гостроцікавого, динамічного сюжету, аналогів якого не було ні в літературі, ні в кінематографі. Цей чудовий фільм, який поєднує драму, комедію і мелодраму, сподобається всім, кому так не вистачає мотивації та натхнення, щоб йти вперед у Новому році.

«Дивись на всі боки»

Старшокласниця Ешлі живе в тихому містечку і найбільше мріє вступити до престижного університету. Але для здійснення її грандіозного плану необхідно зібрати чималу суму, і дівчина влаштовується на роботу нянею до своїх сусідів. Сім'я цілком довіряє Ешлі, а їх син Люк вважає її найкращою подругою. Проте різдвяний вечір без батьків стає для підлітків справжнім кошмаром. Того вечора дім хотіли пограбувати. Ешлі думала, що вона захищає маленького підопічного від грабіжників, але навіть не здогадувалася, що за цим злочином стоїть дещо більше.

Кінострічка «Дивись на всі боки» — унікальний приклад різдвяного хоррора, який може по-справжньому вас здивувати. Якщо вам не байдужий жанр і ви намагаєтеся відшукати щось круте, але не затерте і маловідоме, то ні в якому разі не проходьте повз цього фільму!

«Новорічний корпоратив»

Сувора кар'єристка Керролл, що займає високий пост в престижній фірмі, пригрозила своєму братові закрити відділ, який він отримав у спадок від батька. І той вирішив діяти. З метою привернути клієнта, він влаштовує в офісі грандіозне паті — благо, привід є — Різдво на носі. У святкування несподівано вриваються незнайомці — їхні наміри далеко не милостиві. Офісній команді доводиться проявляти неабиякі здібності, щоб повернути ситуацію під контроль і врятувати улюблений відділ від банкрутства.

«Готель «Гранд Будапешт»

Кажуть, що режисера Уеса Андерсона можна або пристрасно любити і приймати, або залишатися до його творчості холодно-байдужим. Але точно знаємо, що фільм «Готель Гранд Будапешт» варто сприймати так, як сприймають світ діти. Насолоджуючись незвичайними ракурсами і яскравою картинкою на екрані: зимові види, мальовничі гори, фунікулери, готель з картинним фасадом, холом, рестораном та іншими деталями інтер'єру.

Події фільму розгортається в містечку старої Європи. Схожому одночасно на Будапешт, Прагу і Відень. Але при цьому — не схожим ні на одне з них. Головний герой — зрілий письменник згадує, як він у молодості зустрів власника готелю «Гранд Будапешт». Він і розповів йому історію своєї юності. Історію про те, як нинішній власник, а колись «хлопчик на побігеньках» Зеро Мустафа працював із легендарним консьєржем мсьє Гюставом.

«Бурлеск»

Погодьтеся, Новий рік — ідеальний час для мюзиклів! І якщо фільм «Ла-Ла Ленд» вам вже трохи набрид, пропонуємо згадати ще один прекрасний мюзикл «Бурлеск», у якому головні ролі виконали співачки Крістіна Агілера і Шер.

Мюзикл розповідає історію дівчини Алі, у якої є заповітна мрія — стати співачкою. У дівчини неймовірний голос, і вона вирішує підкорити Лос-Анджелес. Приїхавши в місто, вона випадково заходить до нічного клубу «Бурлеск». Побачивши на сцені танцівниць, Алі розуміє, що вона повинна виступати саме тут. Скоро її мрія збувається — вона стає співачкою в «Бурлеск» і навіть знаходить свою любов. Але чи довго триватиме ця казка?

«Тихе серце»

Як це — відзначати Різдво влітку? Головні герої спробують провести цей експеримент на особистому досвіді. Але це зовсім не заради забави, оскільки мати сімейства може просто не дожити до самого свята. Більш того, жінка має намір провести торжество повністю за своїм сценарієм. Ось збираються всі рідні і близькі, що ще потрібно? На жаль, між ними накопичилися ряд розбіжностей у поглядах, а старі конфлікти і образи не забуваються. Здається, не сезонне святкування Різдва загрожує завершиться безрадісним сценарієм.

«Різдво на півдні»

Напередодні Різдва, жителі невеликого острова посеред Середземного моря готуються до щорічного спектаклю про життя Ісуса Христа. Але є невелика проблема: хлопчик, який кілька років грав святого немовля, тепер виріс, а на самому острові вже давно не народжувалися діти. Місцеві вирішують «позичити» дитя у туніської громади. Однак між католиками і мусульманами давно панує ворожнеча. Вирішити конфлікт викликаються Білал, італієць недавно прийняв іслам, і Суор Марта, черниця, яка вважає блюзнірством не відсвяткувати Різдво за правилами. Що з цього вийде, дивіться самі!

«Подорож до Різдвяної зірки»

Фільм розповідає історію про маленьку, але хоробру дівчинку Соні, яка практично все життя прожила під замком у лиходіїв, але втекла від них і відправилася на пошуки Різдвяної зірки, яка зникла ще десять років тому, і ніхто так і не зміг її знайти. Ця кінокартина, приправлена норвезьким колоритом, сподобається як найменшим, так і дорослим. У ній немає жорстокості і насильства, і навіть злі персонажі викликають більше співчуття і сміху, ніж злоби і обурення. Унікальні зимові пейзажі Норвегії, її гір і лісів дарують відчуття різдвяного яскравого дива і повертають на годину в далеке дитинство — із феями, гномами і тваринами, що говорять. коме

Схожі новини