Передплата 2024 «Добра кухня»

Фарбуємо волосся: 5 ідей, які розбавлять біло-сіру гаму сезону

  • 25.12.2020, 20:30
  • 8 588

Як урізноманітнити свій образ

Кожна дівчина хоче виглядати привабливо і слідувати модним трендам. І це стосується не тільки одягу, взуття та аксесуарів, а й дизайну манікюру, і кольору волосся. theLime вирішив розібратися, в які кольори пофарбувати волосся цієї зими, щоб підкреслити свій стиль.

Якщо ваша душа бажає змін, і вам раптом захотілося перефарбуватися з брюнетки в блондинку, радимо вам спробувати фарбування з виділеними пасмами медово-золотистого відтінку. Такий варіант, природно, перетворить вашу зачіску. Тільки врахуйте, що підходить подібний колір на довге волосся.

Для тих, хто любить експерименти зі світлим кольором волосся, радимо звернути увагу на кремовий блонд. Це м'який колір волосся, в якому присутні виражені золоті нотки. Переваги цього відтінку полягають в тому, що він візуально «молодить» — дівчина з таким волоссям виглядає на 5−10 років молодше. Також світлі тони мають здатність притягувати до себе увагу, відволікаючи, наприклад, від висипань і недосконалостей на шкірі.

Для любительок холодних відтінків радимо спробувати синяво-чорний колір. Такий варіант підійде власницям смаглявої або оливкової шкіри, а також карих або зелених очей. Цей колір буде гармонійно виглядати як на короткому волоссі, так і на довгому, а також і на прямому, і на хвилястому.

Якщо ви втомилися від одноманітності, спробуйте фарбування в техніці омбре — тобто плавний перехід кольору одного відтінку в інший, який створює при цьому гарний ефект. Даний вид фарбування волосся більш ефектно виглядає на темному, довгому волоссі, дозволяючи домогтися плавного переходу від природного темного кольору до світліших кінчиків.

Ще один тренд сезону — фарбування під назвою «babylights», за допомогою якого створюється ефект сонячних «зайчиків». Ця техніка полягає в освітленні пасм волосся на кінцях, що створює незвичний ефект. Найкраще створювати ефект «сонячних зайчиків» на кучерявому волоссі русявого або світло-каштанового відтінків.

Схожі новини