Передплата 2024 «Добрий господар»

Як прикрасити ялинку: красиві ідеї

  • 26.12.2020, 20:10
  • 716

Свята все ближче, тому саме час починати шукати ідеї і натхнення для прикрашання найголовнішого символу

Головною прикрасою дому на Різдво, звичайно ж, є ошатна ялинка. Прикрашати її можна, як душа забажає, використавши найрізноманітніші іграшки, фігурки, гірлянди і навіть апельсини і печиво, пише ТСН.

Стиль

Головне під час початку прикрашання ялинки — це уявити, якою ви хочете її бачити. Наприклад, можна прикрасити все дерево іграшками в одному кольорі. Використовувати лише дерев'яні іграшки або мікс з червоних і синіх.

Гірлянди

Це насправді дуже важливий етап, адже саме завдяки гірляндам ялинка створює затишок в домі. Мають стильний вигляд маленькі вогники світлого кольору, також можна прикрасити дерево діодною гірляндою.

Але якщо у вас є діти — зробіть гірлянду разом з ними з паперу або тканини. Це веселе заняття на кілька годин, а результат буде тішити всю сім'ю.

Верхівка

Звичайно, верхівка ялинки — найважливіший елемент. Вона може бути скляною, у вигляді банта, ангела чи зірки. Тут все залежить від ваших особистих переваг і стилю, який ви вибрали.

Іграшки

Ялинкові іграшки можуть бути будь-якими: пташки, кульки, бурульки або персонажі казок. Головне матеріал, з якого вони зроблені, наприклад, можна вибрати скляні, пластикові, пінопластові або тканинні. Обмежень немає. Просто підбирайте їх так, щоб вони поєднувалися одне з одним і тішили вас.

Чудовим варіантом також можуть бути і солодощі або екоіграшки з дерева.

Схожі новини