Передплата 2024 ВЗ

Татаров обіцяє "покарати" главу НАБУ Ситника

  • 25.12.2020, 09:55
  • 658

Заступник керівника Офісу президента Олег Татаров заявив, що "покарає" главу Національного антикорупційного бюро Артема Ситника "правовими методами"

Про це Татаров пише у Telegram.

«Стиль роботи керівників НАБУ і САП після грубої фальсифікації абсолютно зрозумілий — публічне апелювання до громадськості і високих антикорупційних матерій. У їх заяви щодо мене можна було б повірити, якби суспільству було продемонстровано хоч один доказ, відео, аудіо, електронні або документальні факти.

А в моєму протистоянні зі скандальним Ситником — тільки його образа, неприкрита особиста помста і відволікання уваги від десятків фактів власного зловживання владою, проведення з метою особистого збагачення угод на окупованій українській території, присвоєння владних повноважень та інших злочинів.

Я публічно розберу кожну деталь цього кримінального провадження і покараю чиновника, який зарвався, правовими методами".

Читайте також: «Татаров — людина Януковича і Захарченка. На його захист був дзвінок не з України…«

Нагадаємо, 21 грудня в Офісі президента заявили, що заступник голови ОП написав заяву про тимчасове призупинення повноважень, «щоб уникнути конфлікту інтересів і задовольнити суспільний запит». На той час Спеціалізована антикорупційна прокуратура та Національне антикорупційне бюро повідомили про підозру Татарову за статтею про хабарництво.

24 грудня через передачу справи Татарова у СБУ йому не змогли обрати запобіжний захід: Вищий антикорупційний суд відклав засідання на 28 грудня.

Схожі новини