Передплата 2024 ВЗ

Зимове взуття: модні варіанти цього сезону

  • 23.12.2020, 20:15
  • 7 592

Холодна пора року не повинна стати вам на заваді у створенні стильних образів. У сучасному світі fashion-індустрія так вміло просунулася, що тепер придбати красиве та якісне взуття можна без будь-яких труднощів

Взимку особливо постає питання комфорту та тепла, тож школа стилю Pumpy Your Style, засновницею якого є українська стилістка Марина Мартинів. Вона опублікувала у своєму інстаграмі добірку взуття актуальних моделей 2020−21, передає 24 канал.

Черевики на шнурівку

Базова пара у чорному кольорі комбінуватиметься абсолютно з усім гардеробом, а контрастна світла стане акцентом в образі і додасть свіжості. Якщо вагаєтесь із вибором моделі, то зупиніть свій вибір саме на цій парі.

Фото з Instagram / @pumpyourstyle.studio
Фото з Instagram / @pumpyourstyle.studio

Чоботи-труби

Школа стилю рекомендує звернути особливу увагу на моделі з гострим або квадратним мисом. Якщо ви полюбляєте сукні та спідниці на прохолодну погоду, то такі чоботи допоможуть залишатись у теплі, а також при вдало підібраному кольорі — видовжать силует.

Чоботи-жокейки

Цьогоріч увірвались на пік популярності й продовжують тримати топ-позиції. Як і інші варіанти, представлені абсолютно в усіх цінових сегментах. Комбінуємо зі сукнями, спідницями, а також джинсами скіні і класичними штанами. Однозначно взуття не на один сезон.

Челсі

Взуття, що вважається демісезонним, проте за допомогою устілки його можна утеплити для вашого комфорту. Сміливо обирайте як більш базові моделі, так і трендові на масивній (інколи контрастній) підошві.

Угги

У новому сезоні взуття бренду UGG повертаються в гардероби модниць. Щоправда, тепер ми обираємо вкорочені моделі як у базових, так і в акцентних кольорах. Цей варіант чудово пасуватиме і матусям, і жінкам, що надають перевагу максимально розслабленим силуетам.

Схожі новини