Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Прикра помилка": ЛМР виклала відео із мапою України без Криму

  • 23.12.2020, 16:30
  • 780

22 грудня офіційний YouTube-канал Львівської міськради оприлюднив чотири відеозаписи з картою України без Криму. Наступного дня відео видалили, а карту пообіцяли переробити

Про це нам повідомили у відділі громадського партнерства Львівської міської ради.

У відділі розповіли, що Львівська міська рада щороку організовує конкурс, який називається «Зробимо Львів кращим». У межах цього конкурсу громадські організації подають свої ідеї, а потім експертна комісія обирає кращий проєкт, який будуть реалізовувати наступного року. Один із таких проєктів подала громадська організація «Батьки в дії».

«То були чотири відеоролики, які стосувалися громадянської освіти та молоді. Там навчали дітей, як вони можуть долучитися до управління містом. І там були різні графічні елементи. На жаль, справді була така прикра помилка», — розповіли нам у Львівській міській раді.

Читайте також: На засіданні комісії ВР використали карту України без Криму

У міськраді додали, що громадська організація, яка була організатором цього проєкту, зараз переробляє ці відеозаписи. Згодом їх оприлюднять із виправленою картою.

Голова ГО «Батьки в дії» Юлія Гвоздович у коментарі ZAXID.net сказала, що присутність карти без Криму вони не помітили.

«Проєкт робили батьки-пластуни на волонтерських засадах, ночами, лише з найкращими помислами про дітей міста, щоб вони мали свою громадянську позицію. Без жодних злих намірів усі троє пропустили (карту без Криму — ред.)… Перепрошуємо за таку помилку. Крим — це Україна», — зазначила Гвоздович.

Схожі новини