Передплата 2024 «Добрий господар»

Леопардові захотілося однойменного вина

Воістину містична історія! Екзотичне вино Leopard’s Leap (“Стрибок леопарда”) взяло зі собою для відпочинку на природі подружжя американців Мішель та Алана Хілленів. І ледь не стало жертвою однойменного хижака

Молодята хотіли набратися го­стрих відчуттів в Африці, серед світу дикої природи. Їхали не по­лювати звірину, а її фотографувати. Для пікніку у перерві між фотосесіями прихо­пили зі собою і поклали у багажник джи­па канапки із червоним лососем і пляш­ку згаданого вище трунку.

У кінці робочого дня Хіллени зібра­лися повечеряти. Вийшли з машини, відкрили багажник, присіли біля вог­ню. Як раптом із чагарників, зачувши смачненьке, вибрався справжній лео­пард — вхопив сумку із провіантом і по­біг геть. Одним махом змів канапки, а потім взявся зубами… відкорковувати «леопардове» вино. Так захопився цим заняттям, що не помітив, як Алан дістав фотоапарат із потужним об’єктивом і почав фотографувати леопарда-кра­дія. А потім, озброївшись палицею, по­чав відганяти леопарда. Той і не думав вступатися. Лише коли зрозумів, що із пляшкою йому не впоратися, дав собі спокій.

А вино «Стрибок леопарда» Хіллени так і не випили — погрижену пляшку збе­регли як сувенір. І за нагоди показують її друзям, які із преси дізналися про цю не­звичну пригоду.

Схожі новини